Na vrhu svetskih teniskih lista nalaze se igrači i igračice iz Srbije. Ana Ivanović, Novak Đoković, Jelena Janković, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić i mnogi juniori čije vreme tek dolazi, beleže uspehe na terenima širom sveta. Ogroman porast popularnosti ovog sporta doveo je do toga da tinejdžeri razapinju mreže i igraju na svakom slobodnom parčetu prostora.

 

Onim probirljivima, koji cene mečeve u ekskluzivnom ambijentu i prijatnom društvu, Beograd ima šta da ponudi.


tenis klub - Privilege
tenis klub - Privilege

Na obodu Košutnjaka, beogradskog Central Parka, nadomak centra grada, a ipak izmešten od gradske vreve, nalazi se teniski klub Privilege. U prelepom okruženju, ova oaza mira i uživanja je pribežište od svakodnevice odabranoj klijenteli.

Ljubitelji tenisa i opuštene komunikacije odabrali su Privilege za svoje stalno mesto. Prepuštaju se lepoti belog sporta, opuštaju u prijatnoj atmosferi sa porodicom i prijateljima.

Ovde se, uz rekreaciju sklapaju poslovni dogovori, radaju poslovna i licna prijateljstva.

Posetioci su posvecenici koji uživaju u igranju tenisa. Od pocetnika do iskusnih igraca, od 4 do 84 godine i od temperamentnih singlova do veselih dublova, ovo je tenis klub za sve.

Teniski klub Privilege poseduje dva terena sa podlogom od šljake, koji se stalno održavaju u odlicnom stanju. Drvece koje okružuje klub ulepšava okruženje u kome se igra i pruža prirpdnu zaštitu od vetra. Uz terene su smeštene svlacionice sa tuš kabinama i ormaricima za odlaganje stvari igraca. Ekskluzivni caffe bar sa prelepom letnjom baštom omogucuje gostima da predahnu i osveže se, posmatrajuci meceve na terenima.

Ljubitelji tenisa mogu da odaberu termine koji im najviše odgovaraju – od ranih jutarnjih do vecernjih, pod svetlom reflektora. Najmodernija balon hala sa odlicnom klimatizacijom omogucava da sezona traje citave godine.

Svi koji dolaze ovde slažu se u jednome – ovde ste kao na odmoru. Upravo tako se osecate svakog trenutka kada se nadete u ovom ekskluzivnom i udobnom okruženju.

Ono što Privilege razlikuje od slicnih klubova je posvecenost svim clanovima porodice. Dok klijenti igraju tenis, deca provode nezaboravne trenutke na odlicno opremljenom i bezbednom igralištu. Nakon igre i rekreacije, nezaobilazno osveženje u caffe baru je pravi trenutak da se razmene utisci savršeno provedenog dana. Do sledeceg dolaska, do sledece partije tenisa...