Na vrhu svetskih teniskih lista nalaze se igrači i igračice iz Srbije. Ana Ivanović, Novak Đoković, Jelena Janković, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić i mnogi juniori čije vreme tek dolazi, beleže uspehe na terenima širom sveta. Ogroman porast popularnosti ovog sporta doveo je do toga da tinejdžeri razapinju mreže i igraju na svakom slobodnom parčetu prostora.

Onim probirljivima, koji cene mečeve u ekskluzivnom ambijentu i prijatnom društvu, Beograd ima šta da ponudi.
tenis klub - Privilege

Klub organizuje škole tenisa za sve uzraste. Polaznici škole imaju mogućnost da koriste rekete Kluba u toku treninga. Škola tenisa obuhvata dva treninga nedeljno u trajanju od sat vremena. Grupe imaju 4 – 5 polaznika.

U slučaju izostanka polaznika škole sa treninga iz bilo kog razloga trening neće biti nadoknaden. U slučaju otkazivanja treninga od strane Kluba (kiša, izostanak trenera...) isti se nadoknađuje u periodu od sedam dana od propuštenog treninga. Uplata za polaznike škole tenisa mora biti realizovana do 5-og u mesecu za tekući mesec.

Roditeljima nije dozvoljen ulaz na teren u toku treninga. Termini treninga dogovoreni na početku sezone su stalni i nije ih moguće menjati.